Voor Ink&Co is privacy is van groot belang. Dus houd Ink&Co zich uiteraart aan de privacywet.

Wat betekent dat je gegevens veilig zijn en dat ze altijd netjes worden gebruikt. Hieronder wordt uitgelegt wat Ink&Co met je gegevens verkregen via de website doet.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– voor- en achternaam

– adresgegevens

– telefoonnummer

– e-mailadres

– bankrekeningnummer

Als je vragen hebt, of wilt weten wat het precies van jou bijhoudt, neem dan contact op met Ink&Co.

privacyverklaring :

Cookies: Mijn webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waarin informatie kan worden opgeslagen zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Maar hiermee kan er ook gezien worden dat je de website weer bezoekt. Wanneer je onze webwinkel voor het eerst bezoekt, wordt een melding getoond met uitleg over cookies. Hierbij wordt gevraagd om je akkoord voor het gebruik van deze cookies.Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van de webwinkel werken dan niet goed meer.

Account: Voor de webwinkel van Ink&Co kun je een account aanmaken, waar je kunt inloggen met een gebruikersnaam en zelfgekozen wachtwoord. Deze informatie wordt bewaart zodat je ze niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en omdat wij je makkelijker kunnen bereiken mocht dat nodig zijn voor een aan passing in de bestelling. Informatie aanpassen kan via je account. Op verzoek kun je je account verwijderen. Het is ook mogelijk om zonder account in mijn webwinkel te bestellen.

Afhandelen bestelling:Om je bestelling netjes te kunnen afhandelen gebruiken wij  je persoonsgegevens. De bezorigdienst krijgt jou persoonsgegevens om de bestelling bij jou te bezorgen. Ook krijgt Ink&Co informatie over je betaling van je bank of creditcardmaatschappij.Hiervoor gebruiken wij je betalingsgegevens,e-mailadres, telefoonnummer naw-gegevens , geslacht en factuuradres (voorzover deze verstrekt zijn. Deze informatie wordt bewaart tot zes maanden nadat je bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Al je gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding -

Andere partijen:Wij geven je persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instanties, behalve als dat nodig is voor het netjes afhandelen van de bestelling in de webwinkel of als de wet zegt dat dat moet. Een voorbeeld is dat we bij een vermoeden van fraude aangifte mogen doen bij de politie. 

Google Analytics:Om de bezoekers van de Ink&Co website bij te houden maken we gebruik van Google Analytics . 

Social media:Doormiddel van een social media buttons is het heel eenvoudig om content van de website te delen via social media.Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens.lees hiervoor ook de privacyverklaring van Instagram , Facebook en Pinterest

Nieuwsbrief:Je kunt je abonneren op een nieuwsbrief. Hierin lees je nieuws, tips, kortingen en informatie over Ink&Co (nieuwe) producten. Dit abonnement kun je op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Via je account kun je dit ook doorgeven.

Je e-mailadres wordt alleen toegevoegd aan de lijst van abonnees indien je je hiervoor hebt aangemeld. Deze gegevens worden bewaard tot een maand nadat je het abonnement hebt opgezegd.

Beveiliging:Beveiliging van persoonsgegevens is voor mij van groot belang. Ik zorg dat je gegevens bij ons goed beveiligd zijn. Ik pas de beveiliging steeds aan en let goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer de webwinkel wijzigt, moet ik ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Ik zal mijn best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Je hebt de volgende rechten:

•uitleg krijgen over welke persoonsgegevens ik heb en wat ik daarmee doe

•inzage in de precieze persoonsgegevens die ik heb

•het laten corrigeren van fouten

•het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens

•intrekken van toestemming

•bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Klacht indienen:Als je vindt dat ik je niet op de juiste manier help, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens:Altijd kun je contact met ons opnemen.Voor inzagen van je gegevens.

Geef dan duidelijk je gegevens door zodat we niet de verkeerde gegevens verwijderen of aanpassen.

Zie de contactgegevens hieronder.

Contactgegevens
Ink&Co / Marianne Ruijter
Van Oldenbarneveldtstraat 50M
1052KC Amsterdm
Info@inkandco.nl
0031 (0)616306267

K.v.k.: 59032847

Btw.: NL 192106533B01

Triodos bank : NL67 TRIO 0197 7431 29

Mei 2018

 

© 2013 - 2020 ink&co - t-shirts - sweatshirts - organic - fair trade - non toxic ink- printed by hand - men - women - kidswear - Amsterdam based - | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel